С ГРИЖА ЗА ТЕБ!

Гаранция коректна цена

Коректността към клиента е един от основните принципи на Vzemy! Именно по тази причина, и с ясното съзнание, че пазарът е динамичен и има вероятност ние да не успеем да отразим на време всяка промяна в цената на нашите продукти, ние решихме да Ви предложим гаранцията „Коректна цена”. Това означава, че ако в рамките на деня в друг български сайт откриете продукт на цена по-ниска от предлаганата от нас, ние Ви гарантираме, че веднага ще коригираме цената и Вие ще можете да се възползвате от нея с по-ниските и стойности.  Повече за условията по гаранцията „Коректна цена” можете да намерите тук .

Нашите марки

Facebook

Харесайте страницата ни във Facebook и бъдете винаги информирани за актуалните ни кампании и промоции. Там ще можете да следите за новостите в света на бялата техника и да се информирате за последните специфични технологии на марките с които работим.

Google Plus

Харесайте страницата ни във Google+ и бъдете винаги информирани за актуалните ни кампании и промоции. Там ще можете да следите за новостите в света на бялата техника и да се информирате за последните специфични технологии на марките с които работим.
виж продуктите за сравнение
Вашите под категории за сравнение