С ГРИЖА ЗА ТЕБ!

Опитът ни показва, че 98% от нашите клиенти ни препоръчват на приятел, и по тази причина наш основен приоритет е да сте удовлетворени от съвместната ни работа. За да се отблагодарим за оказаното ни доверие, ние създадохме програмата „Лоялен клиент” с която Вие получавате допълнителни и по-добри условия при пазаруване от нас с всяка следваща покупка! Отстъпките в етапите са различни за всяка продуктова група и при достигане на следващо ниво от програмата Вие получавате мейл с известие и системата автоматично заменя клиентските ви цени за покупка с нови, с генерирана в тях отстъпка.

Нашите марки

Facebook

Харесайте страницата ни във Facebook и бъдете винаги информирани за актуалните ни кампании и промоции. Там ще можете да следите за новостите в света на бялата техника и да се информирате за последните специфични технологии на марките с които работим.

Google Plus

Харесайте страницата ни във Google+ и бъдете винаги информирани за актуалните ни кампании и промоции. Там ще можете да следите за новостите в света на бялата техника и да се информирате за последните специфични технологии на марките с които работим.
виж продуктите за сравнение
Вашите под категории за сравнение