С ГРИЖА ЗА ТЕБ!
Продуктът успешно е добавен за сравнение
Система за водна защита

Система за водна защита при която в случай на протичане от корпуса или маркуча, сензори отчитат наличието на вода, веднага след което блокират входа на водата и спират работа на уреда. Vzemy препоръчва всички уреди, работещи с ток и вода непременно да са снабдени със система за водна защита.

Самопочистващ се филтър

Фините микро филтри задържат и най-малките частици и гарантират абсолютна чистота на водата. Самопочистването на филтъра се постига чрез отваряне на грубия филтър и при оттичане на водата по-големите частици се изхвърлят.

Aqua sensor

Система за контрол на разхода на вода, при която непрекъснато се контролира състоянието на водата за миене. В случаи, че тя е слабо замърсена се използва повторно, ако е силно замърсена се изхвърля. По този начин се спестяват до 20% от водата за целия цикъл на измиване.

Active water

ActiveWater e система за миене, която използва максимално всяка капка вода.  Благодарение на ускореното подгряване, подобрената филтърна техника, целенасоченото разпределение на водата и по-високата помпена мощност новите съдомиялни машини със система ActiveWater демонстрират използване на по-малко вода и по-малко електроенергия, при повишен капацитет на работа.  Всички съдомиялни машини ActiveWater могат да бъдат оборудвани и с връзка към топла вода, с което потреблението на електроенергия спада допълнително.

Технология за предпазване на стъкло
Асистент на дозиране

Система за усвояване на препарата при която се величава ефективността на таблетката, което се постига чрез попадане на таблетката в специално отделение, в което тя се разгражда постепенно и всичките и съставни елементи се усвояват точно когато е необходимо.

Съдомиялна машина Bosch SMS41D02EU

капацитет 12 комплекта, AquaStop с доживотна гаранция,AquaSenzor- сензор за зареждане, технология ActiveWater, технология за предпазване на стъклото, асистент на дозиране, енергиен клас А++, размери в/ш/д (мм): 845/600/600 

Гаранция: 24 месеца
Препоръчителна цена: 879.00 ЛВ.
СРАВНИ
Кредитен калкулатор
Стойност на поръчката:
860.00 лв.
Първоначална вноска
Изберете план на погасяване
Месечни вноски
ГЛП
ГПР
Такса ангажимент
Обща стойност
Капацитет (комплекти)
12
Брой температури на измиване
3
Брой програми за измиване
4
Автоматични програми
не
Ежедневна програма
да
Интензивна програма
не
Програма Eco
да
Програма за чаши (фини)
не
Антибактериална програма
не
Програма Нощ (тиха)
не
Бърза програма (мин)
45
Предизмиване
да
Други програми
-
не
Зонално миене
Специални функции
половин зареждане
Система за оптимизация на разхода
да
Система за разпознаване на препарата
да
Трета кошница за прибори
не
Самопочистващ се филтър
да
Отложен старт
да
Система против наводнение
Регулируеми кошници
да
Защита от деца
не
Сигнал за край на програмата
електронен
Материал на вътрешността
неръждаема стомана
Максимална температура на входящата вода (°C)
60
Технология на сушене
топлообменник
Индикатор за добавяне на сол
да
Енергиен клас
А++
Клас на измиване
Клас на изсушаване
А
Консумация на енергия за цикъл (kWh)
Годишна консумация на енергия (kWh)
258
Консумация на вода за цикъл (л)
Годишна консумация на вода (л)
2800
Ниво на шум (dBA)
48
Тегло нето (кг)
-
46,000
Тегло с опаковка (кг)
-
Височина на продукта (мм)
-
845
Широчина на продукта (мм)
-
600
Дълбочина на продукта (мм)
-
600
Височина на продукта с опаковка (мм)
-
880
Широчина на продукта с опаковка (мм)
-
650
Дълбочина на продукта с опаковка (мм)
-
670
Държава производител
-
Турция
Инструкции за експлоатация
Продуктови данни съгл.Наредба(EU)№1061-2010)
Енергиен стикер
Демонтаж на свободностояща съдомиялна

Vzemy предлага услугата демонтаж на стар уред за всичките си продуктови групи. 

Всички демонтажи се извършват от оторизираните сервизи на марките и по този начин гарантираме, че ще бъдат взети всички предпазни мерки за да бъде старият уред демонтиран безопасно.

Заедно с демонтажа на уреда, можете да поръчате допълнително и неговото преместване на желано от Вас място (мазе, балкон и др.)

София
Вземи за 10.00ЛВ.
Оглед от сервиз

За всички уреди има специфични условия за монтаж, изисквания за електрическата мрежа, изисквания за отстояния от стени и други уреди и прочее. Ако Вие сами не можете да прецените дали всички необходими изисквания за правилното функциониране и монтаж на уреда са налице, то ние Ви предлагаме услугата Оглед от сервиз. 

Vzemy работи само с оторизираните сервизи на марките, като по този начин Ви гарантираме, че всички съвети и препоръки, които ще Ви даде посетилият Ви техник, ще бъдат съобразени с изискванията и препоръките на производителя и няма да доведат до грешки или несъобразени обстоятелства, които да попречат на правилното функциониране на уреда или отпадане на неговата гаранция.

София
Вземи за 24.00ЛВ.
Пренос по етажи без асансьор

Ние знаем, че поръчката не приключва с доставяне на уреда в кашон до вратата Ви. Често Вие нямате възможност сами да качите уреда до дома си и да го позиционирате на правилното място. По тази причина, за да удовлетворим максимално всички потребности, ние организирахме възможността да поръчате услугата директно от нас. Нашите сътрудници ще доставят и качат избрания от Вас уред до мястото на което искате да го позиционирате.

Ако на адреса няма асансьор или неговата товароподемност и големина на кабината не позволят уредът да бъде транспортиран до конкретния етаж с него, услугата, която трябва да поръчате е Пренос по етажи без асансьор. При тази услуга нашите сътрудници ще разтоварят продукта, ще го пренесат на ръце по стълбите до нужния етаж и ще го внесат (и при желание от Ваша страна разопаковати позиционират) в жилището Ви.

При тази услуга цената се формира на база брой етажи, по които уредът ще бъде пренасян на ръце. т.е. ако Вие живеете на трети етаж, трябва да поръчате 3бр. от услугата.

Ако в сградата обаче има асансьор и неговите товароподемност и големина на кабината позволяват уредът да бъде транспортиран с него, то услугата, която Ви е необходима е Пренос по етажи с асансьор.

София
Вземи за 10.00ЛВ.
Пренос по етажи с асаньор

Ние знаем, че поръчката не приключва с доставяне на уреда в кашон до вратата Ви. Често Вие нямате възможност сами да качите уреда до дома си и да го позиционирате на правилното място. По тази причина, за да удовлетворим максимално всички потребности, ние организирахме възможността да поръчате услугата директно от нас. Нашите сътрудници ще доставят и качат избрания от Вас уред до мястото на което искате да го позиционирате.

Ако на адреса има асансьор, чиито товароподемност и големина на кабината позволят уредът да бъде транспортиран до конкретния етаж с него, услугата, която трябва да поръчате е Пренос по етажи с асансьор. При тази услуга нашите сътрудници ще разтоварят продукта, ще го пренесат до асансьора, ще го транспортират до съответния етаж и ще го внесат (и при желание от Ваша страна разопаковати позиционират) в жилището Ви.

При тази услуга цената се формира на база брой уреди, без значение от етажа на който ще се пренесат.

Ако в сградата обаче няма асансьор или неговите товароподемност и големина на кабината не позволяват уредът да бъде транспортиран с него, то услугата, която Ви е необходима е Пренос по етажи без асансьор.

София
Вземи за 15.00ЛВ.
Монтаж на свободностояща съдомиялна

Съдомиялната е сложен уред, работещ с ток и вода, което го прави и опасен. По тази причина, при възникване на дори най-малки съмнения, че можете да се справите с монтажа, Ви съветваме да поръчате тази услуга да бъде извършена от квалифициран специалист. За правилната и безопасна работа на уреда е необходимо той да се свърже към водопровна мрежа и канализация. Това свързване е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да се извърши спрямо инструкциите на производителя с цел да може да бъде гарантирана безопасността на уреда по време на работа и съответно да се предотврати възникването на повреди в резултат на неправилния монтаж. Добре е да знаете, че в случай на повреда, която се дължи на неправилен монтаж на уреда, гаранцията му отпада без значение от датата на покупката. Някои модели съдомиялни машини имат възможност за връзка и към алтернативен източник на топла вода, което допълнително може да усложни монтажа. 

Vzemy препоръчва този монтаж да се извърши от квалифицирани специалисти.

Можете да поръчате монтаж на свободностояща съдомиялна машина от Vzemy. Ние работим само с оторизираните сервизи на марките, като по този начин гарантираме професионално и отговорно изпълнение на услугата с изпълнени всички препоръки на производителя. 

София
Вземи за 24.00ЛВ.
виж продуктите за сравнение
Вашите под категории за сравнение